Agnès Paquet
משפחת פאקה החזיקה בכרם של 5 הקטר בכפר אוסה-דורס מאז שנות ה-50.
במהלך השנים, הוא הושכר לכורמים אחרים אשר עיבדו את הכרם והפיקו ממנו יין.
בשנת 2000, העובדה שהוריה של אנייס פאקה שקלו למכור את הכרם טילטלה את חייה והיוותה את הטריגר לשינוי הדראסטי בחייה.
כשהיא עוזבת את חייה "הקודמים" ועושה מהפך, חזרה אנייס לספסל הלימודים, רכשה מקצוע חדש, הפכה לכורמת וייננית, מנעה מהוריה למכור את הנחלה והסתערה על בניית שם משלה בנוף הבורגוני.
היא הצליחה לרכוש כרמים נוספים בקוט, כשעיקר הדומן שלה מתבסס על אותם 5 הקטר באוסה-דורס, לצד כרמים נוספים בהוט-קוט, סביב מלואזה (Meloisey), שם היקב שוכן.
Being the first generation to produce wine from her family Domaine, Agnès Paquet makes some delicious, pure, and authentic wines, mainly from vineyards in Auxey-Duresses and Haute-Côte de Beaune.
אנייס אימצה סטנדרטים גבוהים של עבודה ידנית, חקלאות אורגנית, שולחן ברירה בעת קליטת הענבים, שימוש בשמרים טבעיים, מינימום גופרית וכמעט אפס עץ חדש.
לא עבר הרבה זמן, והיא הפכה לשם הכי חם בבורגון בכל הקשור ליינות ההוט-קוט דה בון. שמה מוזכר תכופות במרתפים המפורסמים ביותר באזור, ויינותיה הולכים ותופסים מקום של כבוד במסעדות.
היינות הלבנים תוססים ומתיישנים בחביות קלאסיות (או גדולות יותר לאליגוטה ולבורגון), ללא עץ חדש וללא בטונאז'. אחרי שנת התיישנות הם שוהים כחודשיים נוספים בנירוסטה טרם ביקבוקם.
האוסה-דורס "פאסיונס" מתיישן שנתיים שלמות בחביות, מהן מעט מאד חדשות, ולאחר מכן ממשיך לארבעה חודשים נוספים בנירוסטה.
את היינות האדומים מתסיסה אנייס במכלי בטון למשך 15-20 יום כשחלק מהאשכולות, בהתאם לשנת הבציר, נכנסים שלמים למכלים ותוססים על שזרותיהם. הפיז'אז' מתבצע ברגליים והיין עובר להתיישנות של כשנה בחביות, כולן ישנות, ללא עץ חדש כלל, ומשם לארבעה חודשים נוספים בנירוסטה טרם הביקבוק.
אלו יינות שמחים, מאפלסיונים לשתייה יומיומית. קלאסיקה בורגונית במעטפת שופעת קסם וחיוּת.