
Emmanuel Rouget
אמנואל רוז'ה, אחיינו ויורשו של הנרי ז'איה, החל לעבוד עמו כבר בשנת 1976. בשנת 1985, עת ייסד רוז'ה את יקבו הפרטי, החל בהדרגתיות, תחת חוזי "מטיאז'", לעבד את כרמיהם של שלושת האחים לבית ז'איה ולבקבק יין תחת שמו. כמקובל וכ"דמי שכירות", חצי מהכמות בוקבקה תחת שמם של האחים ז'איה וחצי מהכמות תחת התווית הפרטית של אמנואל רוז'ה. אבל היין, אותו יין...
בשנת 1996 קיבל לרשותו רוז'ה באופן רשמי את כל כרמיו של הנרי ז'איה ובכך הפך לממשיכו בפועל.
הנרי ז'איה נודע כגורו של יינני הדור החדש בבורגון. הוא היה פורץ תחום בשעתו עת הטיף ליבולים נמוכים, הפרדה מוחלטת של הענבים משזרותיהם, השרייה קרה של התירוש בטרם התסיסה, יישון ב- 100% חביות חדשות וביקבוק ידני. אך לבטח היו באמתחתו שניים-שלושה סודות מקצועיים אותם העביר רק ליורשו – אמנואל רוז'ה.

The successor of Henri Jayer, known for his extremely pure, elegant wines, and his crown jewel - Cros Parantoux.

רוז'ה דבק בטכניקות שלמד מז'איה. הוא אמנם בחר בדרך הרבה יותר מופנמת בכל הקשור ליחסיו עם העולם שמעבר לדלת היקב, אך מפגש מעמיק איתו מגלה אדם מרשים, רציני ומלא חן – איש אדמה בורגוני בנשמתו.
יינותיו של רוז'ה מלאי חיים, נשמה, אדמה וטבע. כמו אמנואל עצמו, הם חפים מכל דבר חנופה ומקדשים את הפשטות והמינימליזם. המורכבות שם, אך היא מגיעה בגפה, עירומה כמעט וללא כל כסות מתעתעת של טאנינים עוצמתיים או טעמים ממסכים. ריכוז היינות עולה בגמר אינסופי של עושר טעמים.
כמו אצל ז'איה, יין הדגל הוא הקרו-פרונטו – חלקת אדמה שהדוד ז'איה הכשיר במו ידיו אשר נחלקת כיום בין שני יצרנים בלבד: מאו-קמוזה ואמנואל רוז'ה. אנו גאים ביותר להציע לכם כאן את שני היינות האדירים הללו. יין נדיר זה נתפס כאחד הבלתי מושגים בבורגון ורבים טוענים שפיסת אדמה תלולה זו ראויה לדרגת גראנד קרו.